Dave

Wie ben ik

Aangenaam

Mijn naam is Dave van van der Sterren. Ik woon als Limburger inmiddels mijn halve leven in Brabant, momenteel in Berghem (Oss). Behalve van opruimen hou ik erg van muziek, ik heb een aardige platenverzameling. Verder kan ik erg genieten van simpele maar mooie dingen zoals lekker eten en drinken en met mijn hond genieten van de natuur in mijn omgeving. Opgerommeld is mijn bedenksel en ik hoop veel mensen te mogen helpen met hun spullenprobleem.

Jeugd

Al van kinds af aan vind ik opruimen fijn om te doen. Mijn ouders hadden al gauw ontdekt dat ze het opruimen van de gereedschapkist of de handwerkspullen wel aan mij konden overlaten. Ik had ook altijd veel aandacht voor de indeling van mijn kamer al was het daar heus niet altijd superopgeruimd. Ik heb zelf ook altijd een verzamelneiging gehad waardoor ik wel veel spullen had. Ik kon daarin wel orde aanbrengen en heb ook geleerd hoe je van dingen afstand kunt doen.

Werk

In mijn werk bij verschillende gemeenten merkte ik dat ik het fijn vind om klanten één op één te helpen op een manier die echt bij hen past. Mensen voelen aan als iemand een standaardriedel afsteekt, zeker als die niet oprecht is. Nadien heb ik klanten lange tijd via de online kanalen verder geholpen met informatie of specifieke vragen. Ook als mensen via de online ingang binnenkomen voelen ze wel of degene aan de andere kant zich echt in hun probleem verplaatst of niet.

Op weg naar Opgerommeld

Begin 2021 ben ik van start gegaan met het uitwerken van mijn plan voor Opgerommeld. Het vak professional organizer was vorig jaar nog nieuw voor mij maar hoe meer ik me erin verdiepte en erover leerde, hoe meer ik besefte dat dit echt bij mij als persoon past en aansluit bij mijn interesses en ervaringen. Voor mij was al snel duidelijk dat ik me wilde gaan toeleggen op de particuliere- en de zorgmarkt binnen het vakgebied.

Contact opnemen

Heb je vragen?