Opgerommeld naar een nieuw huis

Het einde van 2021 en het begin van 2022 stonden in het teken van mijn eigen verhuizing. Ik heb daarbij zelf weer eens ervaren hoe ontzettend veel bij een verhuizing komt kijken. Opruimen en sorteren, alles plannen, klussen in je nieuwe huis, het verhuizen, spullen kopen, en inrichten. In een paar maanden heb ik heel veel gedaan maar er blijven nog wel klussen te doen in mijn nieuwe stulpje. Zo moet ik nog aan de tuin beginnen maar dat is lekker straks in de lente. Inmiddels is het niet meer alleen meer zwoegen, het ‘leven’ in mijn nieuwe huis is begonnen en daarmee ook het genieten, zeker nu ik mijn platenspeler heb aangesloten!

Nu de fase van het non-stop klussen voorbij is heb ik weer ruimte voor nieuwe opdrachten. Misschien kan ik jou wel helpen bij jouw verhuizing of bij een andere spullenkwestie? Bel of bericht me als ik iets voor je kan doen of als je iemand kent voor wie ik iets zou kunnen betekenen.

Add Your Comment