Dave

Hoe ik professional organizer werd

Mijn naam is Dave van der Sterren. Ik ben 49 jaar oud, woon in Oss met mijn zonen Enzo en Nino en mijn hond Muddy. Ik kom van oorsprong uit Limburg maar woon inmiddels al meer dan mijn halve leven in Brabant. Ik hou niet alleen van opruimen maar ook van films en muziek. Ik heb een leuke platenverzameling en hou verder erg van de mooie dingen van het leven. Lekker eten en drinken en genieten van de mooie natuur in mijn omgeving. Opgerommeld is mijn bedenksel en ik hoop veel mensen te mogen helpen met hun spullenprobleem.

Gratis kennismakings gesprek
I am a licensed

Marriage & Family Therapist

“If someone you know or care about is struggling in a relationship, please allow me to help.”

I feel it is a privilege to be a therapist. I love my work. I take a creative and collaborative approach in my practice, researching innovative techniques and information to help you make the changes you desire.

Call for book an appointment
Dave

Wie ben ik

Aangenaam
Mijn naam is Dave van der Sterren. Ik ben 49 jaar oud, woon in Oss met mijn zonen Enzo en Nino en mijn hond Muddy. Ik kom van oorsprong uit Limburg maar woon inmiddels al meer dan mijn halve leven in Brabant. Ik hou niet alleen van opruimen maar ook van films en muziek. Ik heb een leuke platenverzameling en hou verder erg van de mooie dingen van het leven. Lekker eten en drinken en genieten van de mooie natuur in mijn omgeving. Opgerommeld is mijn bedenksel en ik hoop veel mensen te mogen helpen met hun spullenprobleem.

Jeugd
Al van kinds af aan vind ik opruimen fijn om te doen. Mijn ouders hadden al gauw ontdekt dat ze het opruimen van de gereedschapkist of de handwerkspullen wel aan mij konden overlaten. Ik had ook altijd veel aandacht voor de indeling van mijn kamer al was het daar heus niet altijd superopgeruimd. Ik heb zelf ook altijd een verzamelneiging gehad waardoor ik wel veel spullen had. Ik kon daarin wel orde aanbrengen en heb ook geleerd hoe je van dingen afstand kunt doen.

Werk
In mijn werk bij de afdeling publiekszaken van verschillende gemeenten merkte ik dat ik het fijn vind om klanten één op één te helpen op een manier die echt bij hen past. Mensen voelen aan als iemand een standaardriedel afsteekt, zeker als die niet oprecht is. Nadien heb ik klanten lange tijd via de online kanalen verder geholpen met informatie of specifieke vragen. Ook als mensen via de online ingang binnenkomen voelen ze wel of degene aan de andere kant zich echt in hun probleem verplaatst of niet.

Aangenaam

Mijn naam is Dave van der Sterren. Ik ben 49 jaar oud, woon in Oss met mijn zonen Enzo en Nino en mijn hond Muddy. Ik kom van oorsprong uit Limburg maar woon inmiddels al meer dan mijn halve leven in Brabant. Ik hou niet alleen van opruimen maar ook van films en muziek. Ik heb een leuke platenverzameling en hou verder erg van de mooie dingen van het leven. Lekker eten en drinken en genieten van de mooie natuur in mijn omgeving. Opgerommeld is mijn bedenksel en ik hoop veel mensen te mogen helpen met hun spullenprobleem.

Jeugd

Al van kinds af aan vind ik opruimen fijn om te doen. Mijn ouders hadden al gauw ontdekt dat ze het opruimen van de gereedschapkist of de handwerkspullen wel aan mij konden overlaten. Ik had ook altijd veel aandacht voor de indeling van mijn kamer al was het daar heus niet altijd superopgeruimd. Ik heb zelf ook altijd een verzamelneiging gehad waardoor ik wel veel spullen had. Ik kon daarin wel orde aanbrengen en heb ook geleerd hoe je van dingen afstand kunt doen.

Werk

In mijn werk bij de afdeling publiekszaken van verschillende gemeenten merkte ik dat ik het fijn vind om klanten één op één te helpen op een manier die echt bij hen past. Mensen voelen aan als iemand een standaardriedel afsteekt, zeker als die niet oprecht is. Nadien heb ik klanten lange tijd via de online kanalen verder geholpen met informatie of specifieke vragen. Ook als mensen via de online ingang binnenkomen voelen ze wel of degene aan de andere kant zich echt in hun probleem verplaatst of niet.

My story

How I Become a Professional

Dave

Hoe ik professional organizer werd

Mijn naam is Dave van der Sterren. Ik ben 49 jaar oud, woon in Oss met mijn zonen Enzo en Nino en mijn hond Muddy. Ik kom van oorsprong uit Limburg maar woon inmiddels al meer dan mijn halve leven in Brabant. Ik hou niet alleen van opruimen maar ook van films en muziek. Ik heb een leuke platenverzameling en hou verder erg van de mooie dingen van het leven. Lekker eten en drinken en genieten van de mooie natuur in mijn omgeving. Opgerommeld is mijn bedenksel en ik hoop veel mensen te mogen helpen met hun spullenprobleem.

Jeugd

Al van kinds af aan vind ik opruimen fijn om te doen. Mijn ouders hadden al gauw ontdekt dat ze het opruimen van de gereedschapkist of de handwerkspullen wel aan mij konden overlaten. Ik had ook altijd veel aandacht voor de indeling van mijn kamer al was het daar heus niet altijd superopgeruimd. Ik heb zelf ook altijd een verzamelneiging gehad waardoor ik wel veel spullen had. Ik kon daarin wel orde aanbrengen en heb ook geleerd hoe je van dingen afstand kunt doen.

Werk

In mijn werk bij de afdeling publiekszaken van verschillende gemeenten merkte ik dat ik het fijn vind om klanten één op één te helpen op een manier die echt bij hen past. Mensen voelen aan als iemand een standaardriedel afsteekt, zeker als die niet oprecht is. Nadien heb ik klanten lange tijd via de online kanalen verder geholpen met informatie of specifieke vragen. Ook als mensen via de online ingang binnenkomen voelen ze wel of degene aan de andere kant zich echt in hun probleem verplaatst of niet.

Bekijk diensten
Expectations

What to Expect

In therapy we will discuss your problems and how they are currently affecting you. In doing so, offer you techniques to help you to learn a new set of behaviours, and help you to practice this new skill until it has become embedded. You’ll also be given helpful “homework” in the form of practicing your new skills. In the process, you should experience an improvement in your symptoms. The goal of CBT is a relatively rapid improvement and the cessation of therapy within 16 weeks, but each case is unique and the duration may vary from person to person.

Strategies for an emotional problems

If you Experiencing One of the Following Symptoms:

  • Feeling Depressed, Feeling Stressed
  • Battling With Anxiety, Panic Attacks or a Phobia
  • Having Relationship Problems but are Unsure How to Move Forward
  • Experiencing an Eating Disorder
  • Weighed Down by Obsessive Rituals, Compulsive Checking or Hoarding
Make an Appointment
Contact opnemen

Heb je vragen?