Als je te veel spullen in huis hebt kun je onrust gaan voelen. Ontspullen is dan een goed idee. Ik kan je helpen bij dit proces. Het resultaat is een opgeruimd huis en dito hoofd!

Jullie gaan samenwonen! Superleuk, maar ook wel een hele klus om te bepalen welke spullen van wie meegaan en hoe alles het beste georganiseerd kan worden. 

Ik help mensen waarbij de verzameldrang een dusdanig ernstige vorm heeft aangenomen dat het de woning overheerst en de woonfunctie beperkt wordt.

Een verzameling kan je veel plezier opleveren. Maar zonder focus of organisatie kan het ook zorgen voor onrust. Ik kan je helpen weer baas over je verzameling te worden.

Döstädning betekent dat je je spullen voor je overlijden opruimt of een mooie bestemming geeft. Een positief, geruststellend en ontzorgend proces voor alle betrokkenen.

Na een overlijden moeten nabestaanden vaak binnen beperkte tijd beslissen wat met de spullen gebeurt. Dan is het fijn als iemand die niet betrokken is het proces kan overzien.

Verhuizen kan leuk zijn maar brengt ook gedoe met zich mee. Je wil fijn leven in je nieuwe huis zonder rommel. Maar welke spullen gaan mee en welke niet en hoe geef je alles de beste plek?

Heb je een kast, kamer of hele woning die eens goed opgeruimd mag worden. Zeg je al jaren ‘ik ga het binnenkort doen’? Ik pak het voor je aan op een manier die bij jou past.